DISCLAIMER

Zenon-portretschilderen.nl geeft geen garantie ten aanzien van de beschikbaarheid, de kwaliteit of de functionaliteit van deze website. Toegang tot de website mag ten allen tijde onderbroken, beperkt of vertraagd worden zonder opgaaf van redenen. Zenon-portretschilderen.nl geeft met betrekking tot al het materiaal dat op deze website gepubliceerd wordt geen garantie ten aaanzien van juistheid, compleetheid, tijdloosheid, tijdgebondenheid of enig ander specifiek gebruik.

Met inachtneming van de gestelde wettelijke grenzen is Zenon-portretschilderen.nl niet aansprakelijk voor enige schade of verlies (inclusief financieel verlies, schade of verlies in zakelijke projecten, verlies van winst of enige andere gevolgschade) voortkomend uit het gebruik van de website of het gebruik van de inhoud van de website, het niet kunnen beschikken over de website of de inhoud van de website, of voortkomend uit besluiten genomen op basis van het gebruik van de website of de inhoud van de website.

Zenon-portretschilderen.nl bevat links en verwijzingen naar andere websites. Zenon-portretschilderen.nl is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van deze websites. Informatie op Zenon-portretschilderen.nl, of via hypertext links op Zenon-portretschilderen.nl, wordt beschikbaar gesteld buiten verantwoordelijkheid van Zenon-portretschilderen.nl. Zenon-portretschilderen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid (ook niet als gevolg van nalatigheid) met betrekking tot informatie op of informatie die toegankelijk is via Zenon-portretschilderen.nl.

Zenon-portretschilderen.nl heeft als doel het aanbieden van een gratis subdomein voor het maken van een gratis startpagina of voor het veranderen van moeilijke internetadressen in een gemakkelijk internetadres (redirect), voor de mogelijke inhoud van dat subdomein zijn wij niet verantwoordelijk.

Indien u problemen heeft met een link en/of tekst op een door derden gemaakte startpagina, dient u allereerst contact op te nemen met de beheerder van deze startpagina.

Indien u na twee weken nog geen bericht heeft gekregen van de beheerder van die betreffende startpagina, kunt u via het contactformulier contact opnemen met Zenon-portretschilderen.nl
Daarbij dient u de volgende gegevens te vermelden:
- De pagina waar u de link en/of tekst heeft aangetroffen.
- Uw naam.
- Op welke manier u te bereiken bent.
- Een beschrijving over de manier hoe u contact heeft gezocht met betreffende eigenaar van de pagina.
- Een omschrijving van het probleem dat u heeft met de link en/of tekst.

 

U ontvangt dan normaliter binnen enkele dagen bericht van Zenon-portretschilderen.nl

Voor wat betreft de gratis redirect bieden wij alleen de mogelijkheid om via een subdomein een bepaalde website om te leiden, de transactie wordt dus door een derde ingebracht, wij zijn hierbij dus geen betrokken partij en treden dus niet op als bemiddelaar, tussenpersoon of in gelijk welke andere hoedanigheid dan ook.

Wij controleren de subdomeinen/omleidingen niet en bieden geen enkele waarborg m.b.t. de kwaliteit, echtheid, verhandelbaarheid, wettelijkheid of veiligheid van deze links. Wij nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid en dragen ook geen enkele aansprakelijkheid.

Omdat de gegevens door derden worden ingevoerd kunnen wij nooit aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid, actualiteit van deze door derden geplaatste omleidingen.

SCHILDERIJ VAN FOTO LATEN MAKEN

U zorgt voor de foto, wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig portret schilderij, levensecht, zoals u het wilt. ambachtelijk geschilderd met passie door de Portretschilder Zenon 

atelier zenon 1
 
schilderij van foto in opdracht laten maken 1

KLANTENWAARDERING

schilderij kosten laten maken in opdracht groot

kunstschilderijenDirect bij de kunstenaar, geen tussenpersoon commissie van 50%.

kunstschilderijenDoor onze lage btw-tarief (van maar liefst 9% in plaats van 21%) bespaar je 12% schilderij kosten.

kunstschilderijenAtelierbezoek is mogelijk.

kunstschilderijenExclusieve diverse kunststijlen.

kunstschilderijenKunstadvies op maat.

kunstschilderijenMeer dan 20 jaar professionele schilderervaring.

kunstschilderijenLid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

kunstschilderijenGratis een voorbeeld van uw foto('s) in het gekozen formaat (De gekozen stijl wordt tijdens het schilderen toegepast!).

kunstschilderijenDe prijzen zoals op onze website staan vermeld, meestal geen extra kosten.

kunstschilderijenEen keurmerk van Stichting Webwinkelkeur.

Heeft u interesse om een schilderij te laten maken of heeft u vragen? Aarzel dan niet en bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of vul deze formulier in of stuur ons een e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

KLANTENSERVICE

Zenon & Irene 
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
KvK: 71934324
BTW: Nl858910718B01
IBAN: NL08 INGB 0008493390
Tel: 075 750 6 710
Mob:+31(0) 6 13 72 62 19

Contact via E-mail:Contact via Schilderij laten maken formulier

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

atelier bezoek

Alle aanvragen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze website. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons Tel:075-750-6-710, Mob: +31(0) 6 13 72 62 19 of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom

Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland

SCHILDERIJ CADEAUBON

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Geef dan de schilderij cadeaubon. De cadeaubon wordt per post verstuurd.

Bestel uw cadeaubon

post nl

 
het platform van onafhankelijke beeldende kunstenaars Zenon Lid sinds 2001 van De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars
Lid sinds 2001 van De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars
 
Kijk voorbeelden?
Veel mensen hebben bij ons al een schilderij laten maken

Volg ons:

Pinterest   Linkedin   Instagram