SCHILDERIJ VAN FOTO LATEN MAKEN

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van portretten en schilderijen van: [Bruiloft] [mensen][dieren] [voertuigen] [Landschappen][Popart schilderijen] Wij maken van uw favoriete foto een levensecht kunstschilderij. Voor ons is het belangrijk dat u plezier hebt van het door u bestelde schilderij. Heel veel mensen zijn je voorgegaan door een portret te maken. Maar een portret schilderij is niet alleen voor gezin, het kan ook voor jou alleen of met vrienden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij wilt en waardevol vind

UW Foto laten schilderen in Realistische stijl:

schilderij van foto schilderen

schilderij van een foto laten maken

Zoek je zelf een bijzonder kunstwerk cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk schilderij laten maken.

familieportret schilderij laten maken

Een erg leuk familieportret: ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van hun ouders wilden de drie kinderen een speciaal familieportret laten maken. Natuurlijk denk ik dan graag mee over hoe zo’n portret eruit zou kunnen zien. Je kunt een schilderij laten maken van een foto, waardoor je er niet model voor hoeft te zitten tijdens het schilderen.

schilderij van een foto laten maken

Dit portret van de kleinkinderen is cadeau gedaan aan opa en oma. Een mooie, blijvende herinnering! 

schilderij van foto van kinderen mama laten schilderen

Een schilderij laten maken? Alle onze schilderijen wordt geschilderd door portretschilder Zenon in Nederland.

Heel veel mensen zijn je voorgegaan door een portret te maken. Maar een portretfoto is niet alleen voor gezin, het kan ook voor jou alleen of met vrienden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij wilt en waardevol vindt.

schilderij zee vakantie laten maken

Een erg leuk familieportret: ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van hun ouders wilden de drie kinderen een speciaal familieportret laten maken. Natuurlijk denk ik dan graag mee over hoe zo’n portret eruit zou kunnen zien. Je kunt een schilderij laten maken van een foto, waardoor je er niet model voor hoeft te zitten tijdens het schilderen. Zoek je zelf een bijzonder cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk portret.

familie portret schilderij van gecombineerde fotos

schilderij laten maken prijs

Zoek je zelf een bijzonder cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk portret.

golf speler sport schilderij laten maken van foto

BRUIDSSCHILDERIJ van meer fotos laten schilderen

Een portret is niet alleen een mooie herinnering maar ook een prachtige aanvulling op uw interieur of een origineel cadeau. Via ons kunt u een portret schilderij maken waar u, uw familie of vrienden nog lang van kunnen genieten.

schilderij laten maken drank

Van welke bruiloft momenten kan je allemaal een schilderij laten make van de ceremonie, de borrel, het diner of het feest!

schilderij vakantie zomertijd laten schilderen

Portret schilderijen zijn unieke schilderijen voor aan je muur. Deze schilderijen bieden je een ontzettend leuke manier om jouw favoriete foto een mooie plek in huis of op kantoor te geven.

meisje ballerina

freddy mercury schilderij laten maken schilderen van foto

peaky blinders schilderij laten maken van foto

Het is mogelijk om een portret te maken van twee of meer personen aan de hand van verschillende foto's. Heeft u vragen of ideeën voor een mooi portret, neem dan gerust contact met onsop. Wij denken graag met u mee. Een geschilderd portret is in eerste instantie een schilderij; een schilderij waarop de verf herkenbaar is en iets aan het portret toevoegen en het verlevendigen. Een schilderij waarop de geportretteerde herkenbaar afgebeeld is en waarop iets van het karakter van de persoon terug te vinden is.

BRUIDSSCHILDERIJ:

Een schilderij van uw bruiloft laten maken

BRUIDSSCHILDERIJ portret

huwelijk schilderij laten schilderen in relistische stijl met verf

BRUIDSSCHILDERIJ van meer fotos laten schilderen

Niet alleen de kleuren maar ook de manier van ophanging draagt bij aan de sfeer in een ruimte. Door een groot schilderij op een groot oppervlakte te hangen, wordt de grootte extra benadrukt. Met een klein schilderij in een kleine ruimte vergroot u de intimiteit. Door een aantal losse.

LANDSCHAP SCHILDERIJEN:

schilderij landschap van foto laten maken in opdracht

landschap schilderij van foto laten maken in opdracht

schilderij huis huizen laten schilderen min

schilderij abstract laten maken zwart wit grijs min

landschap schilderij zenon portretschilderen

schilderijen op canvas in een schuin patroon te hangen geeft u de ruimte juist weer een artistieke uitstraling.

schilderij van bedrijf laten schilderen olieverf

steden schilderij

familie portret schilderij

Hoe leuk zou het zijn om een kunstwerk van jezelf, je broer of zus of een van je ouders te kunnen maken wat ook nog eens lijkt op het origineel?

schilderij van uw eigen huis laten door zenon schilderen

Landschapschilderijen zijn voor veel van onze klanten nog steeds erg gewilde schilderijen. Een mooi landschap schilderij geeft rust en sfeer in uw interieur en u bepaalt zelf welk landschap schilderij het beste past bij uw smaak.

schilderij van gebouw laten schilderen van foto in oliverf

VOERTUIG SCHILDERIJ

madonna schilderij kopen

schilderij voor bedrijfsjubileum

vrachtwagten schilderij

schip schilderij boot schilderij laten maken schilderen van foto

vrachtwagen schilderij laten schilderen van foto

schilderij van eigen auto laten van foto schilderen

vrachtwagen schilderij laten in opdracht maken van foto

abstract kleur schilderij

motor schilderij

Uw motor hoeft geen oldtimer te zijn om te laten schilderen. Ook nieuwe motor of speciale momenten, zoals het winnende moment van een race, worden gevangen op canvasdoek. Wij verzorgen vaak schilderijen als cadeau voor de echte motorliefhebber; mensen met een passie voor motors.

schilderij van foto fotos motor Voertuig laten maken schilderen

DIEREN SCHILDERIJEN-DIERENPORTRETTEN

dierenschilderij dier schilderij poes cat schilderij

portret kat

paarden schilderij van foto laten maken

paarden schilderij van foto laten maken

schilderij van je huisdier laten maken schilderen

Binnen de figuratieve kunst zijn schilderijen van dieren ook erg gewild. Voor een mooie sfeer in uw huis spreken poezen schilderijen erg aan.

Paard schilderij laten schilderen van een foto of fotos

Schilderij van Huisdier Laten Maken van fotoHond dierenschilderij van foto laten bestellen online makenHond schilderij van foto laten bestellen online makenLaat uw eigen Honden schilderij schilderen? Voor de trotste eigenaar een mooi cadeau: een hondenschilderij.

Schilderij van Huisdier Laten Maken olieverf

Dierportretten huisdieren schilderijen in opdracht

Het is mooi om te ontdekken hoe sterk de relatie tussen mens en dier kan zijn. Het is daarom ook helemaal niet vreemd, dat de huisdieren op een schilderij komen. Zenon kan heel goed en gemakkelijk een mooi schilderij maken van uw huisdier.    

EEN SCHILDERIJ LATEN MAKEN VAN EEN FOTO, HOE WERKT HET?

Het schilderij wordt op canvasdoek geschilderd en opgespannen op een hout spielat. De randen van het schilderij worden meegeschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. Je schilderij is klaar om te worden opgehangen.

SCHILDERIJ LATEN MAKEN IN 2 STAPPEN

1. Kies en stuur ons je foto of idee welke je wil laten schilderen. Je ontvangt van ons binnen een dag per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden.

2. Na akkoord en een aanbetaling van 50% starten wij met het schilderen en binnen 7-15 werkdagen ontvangt u een foto van uw schilderij voordat hij verzonden wordt, en u betaalt pas de rest nadat u volledig tevreden bent met ons werk!.

DE KOSTEN VAN EEN SCHILDERIJ IN OPDRACHT LATEN MAKEN

De kosten van een schilderij in opdracht kunnen uiteraard sterk verschillen en hangen af van het formaat en de mate van details maar globaal kunt u uitgaan van de volgende prijzen ( zie onze prijzen), meestal geen extra kosten. Wij leveren wereldwijd schilderijen en portretten. 

Bekijk onze prijzen vanaf €199,-

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan

 

 
 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Vul dan deze formulier in of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt van ons direct een interessant voorstel

SCHILDERIJ VAN FOTO LATEN MAKEN

U zorgt voor de foto, wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig portret schilderij, levensecht, zoals u het wilt. ambachtelijk geschilderd met passie door de Portretschilder Zenon 

atelier zenon
 
atelier zenon 2

KLANTENWAARDERING

schilderij kosten laten maken in opdracht groot

kunstschilderijenDirect bij de kunstenaar, geen tussenpersoon commissie van 50%.

kunstschilderijenDoor onze lage btw-tarief (van maar liefst 9% in plaats van 21%) bespaar je 12% schilderij kosten.

kunstschilderijenAtelierbezoek is mogelijk.

kunstschilderijenExclusieve diverse kunststijlen.

kunstschilderijenKunstadvies op maat.

kunstschilderijenMeer dan 20 jaar professionele schilderervaring.

kunstschilderijenLid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

kunstschilderijenGratis een voorbeeld van uw foto('s) in het gekozen formaat (De gekozen stijl wordt tijdens het schilderen toegepast!).

kunstschilderijenDe prijzen zoals op onze website staan vermeld, meestal geen extra kosten.

kunstschilderijenEen keurmerk van Stichting Webwinkelkeur.

Heeft u interesse om een schilderij te laten maken of heeft u vragen? Aarzel dan niet en bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of vul deze formulier in of stuur ons een e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

KLANTENSERVICE

Zenon & Irene 
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
KvK: 71934324
BTW: Nl858910718B01
IBAN: NL08 INGB 0008493390
Tel: 075 750 6 710
Mob:+31(0) 6 13 72 62 19

Contact via E-mail:Contact via Schilderij laten maken formulier

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

zenon kunstenaar atelier

Alle aanvragen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze website. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons Tel:075-750-6-710, Mob: +31(0) 6 13 72 62 19 of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom

Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland

SCHILDERIJ CADEAUBON

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Geef dan de schilderij cadeaubon. De cadeaubon wordt per post verstuurd.

Bestel uw cadeaubon

post nl

 
het platform van onafhankelijke beeldende kunstenaars Zenon Lid sinds 2001 van De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars
Lid sinds 2001 van De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars
 
Kijk voorbeelden?
Veel mensen hebben bij ons al een schilderij laten maken

Volg ons:

Pinterest   Linkedin   Instagram

Volg ons op instagram