schilderijlatenmaken

In slechts 2 stappen bent u in het bezit van het schilderij van uw keuze in de stijl van uw keuze!

1.Stuur ons uw foto of afbeelding. Vertel ons in welke stijl u uw schilderij wilt hebben geschilderd. Per mail ontvangt u van ons een prijsopgave en mogelijkheden.
2.Na akkoord en een aanbetaling 50% van de overeengekomen prijs, beginnen wij met schilderen. Binnen 5-15 werkdagen sturen wij u een foto en video van het resultaat. U heeft dan nog de mogelijkheid om eventuele veranderingen aan te laten brengen. Bent u tevreden? Dan betaalt u de resterende 50% van de prijs en nadat wij uw schilderij hebben afgemaakt,  kunt u het schilderij bij ons in Zaandam ophalen of wij stuur het aangetekend en verzekerd via DPD naar u toe (de verzendkosten bedragen €15). Wij zijn 100% verantwoordelijk voor het veilig versturen van uw schilderij. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook, niet eerder!
 
De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, maar globaal kunt u uitgaan van de volgende prijzen, deze prijzen zijn gebaseerd op schilderijen met eenvoudige achtergrond en zijn incl. BTW en excl. verzenden kosten.

1) Prijzen voor schilderij in abstract & Popart stijl (incl.btw)

portret popart prijzen
Grotere of afwijkende formaten of meerdere personen In overleg

2) Prijzen voor schilderij in realistische stijl (incl.btw)

portret realistische prijzen
Grotere of afwijkende formaten of meerdere personen In overleg 

Voor andere soort schilderijen en portreten ( landschap schilderijen, voertuig schilderijen of maakwerk schilderijen betaalt u vanaf 295 euro. Vanaf deze prijs verzorgen wij deze schilderijen voor u in opdracht! De kosten van een schilderij in opdracht is afhankelijk van een aantal factoren: - Formaat schilderij, meerdere panelen - Wat dient er op het schilderij te komen (eventuele voorwerpen, landschap of anders )

 Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan

Onze uitstekende klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail of online chat om u te helpen uw schilderijen maken op basis van foto's.
Bent u geinteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp of   bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of vul dan deze formulier of stuur email via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tezamen met een korte omschrijving van je wensen.Wij vertellen u graag in een vrijblijvende offerte over de mogelijkheden, zonder verdere verplichtingen! 

kunst online kopen Upload en sms ook via WhatsApp bereikbaar :+31613726219

U kunt het schilderij bij onze atelier in Zaandam ophalen of wij stuur het aangetekend en verzekerd via DPD naar u toe (de verzendkosten bedragen €15). 

Wij zijn 100% verantwoordelijk voor het veilig versturen van uw schilderij 

VEELGESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen voor uw aanvullende informatie.
Als u vragen heeft over onze dienstverlening of gewoon behoefte aan wat vriendelijk advies voorafgaand aan het bestellen van uw handgemaakte portret, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om te helpen!

Hoe werkt het? 

Plaats nu uw bestelling
- U kunt uw foto's uploaden via het offerteformulier of ze sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of post.
- Als u een offerte aanvraagt dan wordt deze doorgaans binnen ongeveer 3 uur beantwoord.
- Na akkoord en een aanbetaling van 50% starten wij met het schilderen en binnen xxx werkdagen ontvangt u een foto van het resultaat. Nadat u tevreden bent met het resultaat, voldoet u het restant van het offerte bedrag en als laatste sturen wij het schilderij naar u toe. Ophalen in Zaanstad bij onze atelier is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wanneer betaal ik voor mijn schilderij?"

Wij denken dat u de kwaliteit van uw specifieke schilderij zou moeten zien alvorens u het betaalt. Wij vragen slechts 50% (wordt niet terugbetaald) van de prijs op het moment van bestellen. Als het schilderij klaar is, zullen we een e-mail met een foto van het schilderij sturen. U zult de rest alleen betalen als u volledig tevreden bent en voordat we u de aangepaste bestelling verzenden.

Mijn foto is niet in digitaal formaat, wat nu?"

Breng uw foto naar uw lokale fotowinkel, vaak kunt u uw foto daar laten scannen. Optioneel kunt u ons een digitale foto van uw niet-digitale e-mailen (foto van een foto). U kunt zelfs uw niet-digitale foto opsturen naar onze atelier!

Kan ik een afwijkend formaat bestellen? Wat kost dat?" 

Ja! Kies de maat die het dichtste bij uw maat in de buurt komt en geef ons bij het bestellen de specifieke maat door in het opmerkingenveld. De prijs wordt bepaald door de maat die hier het dichts bij ligt

Kan ik een cadeaukaart kopen?" 

Een geweldig cadeau idee! Neem gewoonweg contact met ons op en wij maken een prachtig ontworpen cadeaukaart. Het ontwerp kan net zo uniek gemaakt worden als u wenst en de kaart blijft 24 maanden geldig. Uitgenodigd voor een bruiloft? Onze cadeaukaart is het beste cadeau idee!

Wat kan er geschilderd worden?" 

Van elke afbeelding maken we een prachtig schilderij. Bijvoorbeeld foto’s van uw bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto’s etc. Wij maken ook portretten in verschillende stijlen zoals Pop art en Retro. Upload uw portretfoto en een voorbeeld van de stijl waarin u uw schilderij geschilderd wilt hebben. Onze gratis fotobewerkingsdienst kan veel creatieve ideeën makkelijk realiseren. We kunnen de achtergrond aanpassen of oude zwart/wit foto’s weer tot leven brengen. Ook de fotomontage is gratis, wij kunnen uit verschillende afbeeldingen één afbeelding maken. Mensen, dieren of objecten kunnen van de afbeelding worden weggehaald of worden toegevoegd. Haarstijl, achtergrond en de kleur van de kleding kunnen worden aangepast. We zijn altijd blij om aan speciale verzoeken te kunnen voldoen, neem daarvoor simpelweg contact met ons op en we zullen de opties bespreken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn schilderij ontvang?" 

Dit hangt af van de complexiteit en de afmeting van het schilderij. Geef onze artiest 5-7 werkdagen de tijd om het te schilderen. Als u wilt dat er veranderingen worden aangebracht dan duurt dat nog 2-4 werkdagen extra. Als het schilderij af en goedgekeurd is, versturen wij het direct naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Dit duurt slechts enkele dagen. Als u uw schilderij sneller nodig heeft, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Erg grote en complexe schilderijen nemen meer tijd in beslag.
Worden mijn persoonlijke gegevens beschermd?" 
Ja, alle informatie vergaard door onze beveiligde server wordt alleen gebruikt voor het afronden van uw bestellingen. Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke informatie van u met andere mensen of bedrijven.