ONZE TEAM

zenon

zenon

Kunstenaar en Portretschilder

Zenon (1973) is een ervaren Nederlandse kunstschilder, die al vele werken heeft gemaakt en verkocht in binnen en buitenland met meer dan 20 jaar professionele ervaring en 35 exposities.

Zenon is lid van De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars NABK logo.

Zenon is gespecialiseerd in het maken van portretten en abstracte kunstschilderijen. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, want veel kunstschilders maken portretten. Echter de portretten van Zenon hebben net als zijn schilderijen een direct herkenbare schilderstijl. Hij schildert met gevoeligheid. Een portret kan een hoofd met alleen schouders zijn, maar ook de gehele persoon. Hij kijkt graag naar gezichten en houdingen van mensen. Het lichaam van iemand zegt zo veel over het karakter; er in verborgen huist het leven en de geschiedenis van de persoon. Een portret is voor hem geslaagd als het bezield is, als het fascineert en je ernaar blijft kijken. Zenon: "Als een portretschilder, breng ik al mijn aandacht samen naar dat moment, die persoon, het beeld dat ik waar neem. Ik realiseer me steeds meer dat het daar om gaat: mijn volle aandacht.’ Uiteraard worden alle geleverde kunstwerken gesigneerd door de meester.''

iryna Kunstenares

Irene

Kunstenares

Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en de uitstraling van organisaties versterkt, verzorg ik de kunst voor onze opdrachtgevers. 
Werken bij zenon-portretschilderen.nl betekent dat ik mag werken met een product dat continu wisselt, maar telkens kleur in mijn dag brengt en vooral plezier. Zeker door het met anderen te kunnen delen en als ik het bij de klant zie hangen of staan.  
 
 
 
 
 

 

alex

Alex

 ICT manager

Ik ben ICT-manager en ik wil meer tevreden klanten, daarom verzorgt ik de ICT ondersteuning van o.a. website en het systeem om bestellingen af te handelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor internet marketing.

 

 

 

 


Kijk ook eens op onze andere websites:

Schilderij laten maken : https://zenon-artshop.nl/

Schilderij laten maken: https://zenon-art.com/

Betaalbare schilderijenshop