klaverDe huidige crisis mag onze liefde voor de kunst niet in de weg staan! Wij schilderen en leveren gewoon door. Hartelijke groeten en blijf gezond!

SCHILDERIJ VAN FOTO LATEN MAKEN

Wj zijn gespecialiseerd in het maken van portretten en kunstschilderijen van: [Bruiloft] [mensen] [dieren] [voertuigen] [Landschappen] [Popart-abstract schilderijen] [Verschillende kunstvormen]
Wij maken van uw favoriete foto een levensecht kunstschilderij. Voor ons is het belangrijk dat u plezier hebt van het door u bestelde schilderij.
Heel veel mensen zijn je voorgegaan door een portret te maken. Maar een portret schilderij is niet alleen voor gezin, het kan ook voor jou alleen of met vrienden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij wilt en waardevol vind.
UW FOTO LATEN SCHILDEREN IN REALISTISCHE STIJL:
 
  
schilderij van foto schilderen
schilderij van een foto laten maken
Zoek je zelf een bijzonder kunstwerk cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk schilderij laten maken.
familieportret schilderij laten maken
Een erg leuk familieportret: ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van hun ouders wilden de drie kinderen een speciaal familieportret laten maken. Natuurlijk denk ik dan graag mee over hoe zo’n portret eruit zou kunnen zien. Je kunt een schilderij laten maken van een foto, waardoor je er niet model voor hoeft te zitten tijdens het schilderen.
schilderij van een foto laten maken
Dit portret van de kleinkinderen is cadeau gedaan aan opa en oma. Een mooie, blijvende herinnering! 
schilderij van foto van kinderen mama laten schilderen
Een schilderij laten maken? Alle onze schilderijen wordt geschilderd door portretschilder Zenon in Nederland.
Heel veel mensen zijn je voorgegaan door een portret te maken. Maar een portretfoto is niet alleen voor gezin, het kan ook voor jou alleen of met vrienden. Uiteindelijk gaat het erom wat jij wilt en waardevol vindt. 
 
schilderij zee vakantie laten maken
Een erg leuk familieportret: ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van hun ouders wilden de drie kinderen een speciaal familieportret laten maken. Natuurlijk denk ik dan graag mee over hoe zo’n portret eruit zou kunnen zien. Je kunt een schilderij laten maken van een foto, waardoor je er niet model voor hoeft te zitten tijdens het schilderen.
Zoek je zelf een bijzonder cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk portret.
familie portret schilderij van gecombineerde fotos

schilderij laten maken prijs
Zoek je zelf een bijzonder cadeau om iemand te verrassen die je lief is of mag je een exclusief cadeau organiseren voor een belangrijk iemand, ga dan voor de best mogelijke optie: een persoonlijk portret.
golf speler sport schilderij laten maken van foto
BRUIDSSCHILDERIJ van meer fotos laten schilderen
Een portret is niet alleen een mooie herinnering maar ook een prachtige aanvulling op uw interieur of een origineel cadeau. Via ons kunt u een portret schilderij maken waar u, uw familie of vrienden nog lang van kunnen genieten.
 
 
schilderij laten maken drank
Van welke bruiloft momenten kan je allemaal een schilderij laten make van de ceremonie, de borrel, het diner of het feest!
schilderij vakantie zomertijd laten schilderen
Portret schilderijen zijn unieke schilderijen voor aan je muur. Deze schilderijen bieden je een ontzettend leuke manier om jouw favoriete foto een mooie plek in huis of op kantoor te geven.

meisje ballerina

freddy mercury schilderij laten maken schilderen van foto

peaky blinders schilderij laten maken van foto

Het is mogelijk om een portret te maken van twee of meer personen aan de hand van verschillende foto's. Heeft u vragen of ideeën voor een mooi portret, neem dan gerust contact met onsop. Wij denken graag met u mee. 

Een geschilderd portret is in eerste instantie een schilderij; een schilderij waarop de verf herkenbaar is en iets aan het portret toevoegen en het verlevendigen. Een schilderij waarop de geportretteerde herkenbaar afgebeeld is en waarop iets van het karakter van de persoon terug te vinden is.
 
Niet alleen de kleuren maar ook de manier van ophanging draagt bij aan de sfeer in een ruimte. Door een groot schilderij op een groot oppervlakte te hangen, wordt de grootte extra benadrukt. Met een klein schilderij in een kleine ruimte vergroot u de intimiteit. Door een aantal losse.
landschap schilderij zenon portretschilderen
schilderijen op canvas in een schuin patroon te hangen geeft u de ruimte juist weer een artistieke uitstraling.
schilderij van bedrijf laten schilderen olieverf
steden schilderij
familie portret schilderij
Hoe leuk zou het zijn om een kunstwerk van jezelf, je broer of zus of een van je ouders te kunnen maken wat ook nog eens lijkt op het origineel?
schilderij van uw eigen huis laten door zenon schilderen
Landschapschilderijen zijn voor veel van onze klanten nog steeds erg gewilde schilderijen. Een mooi landschap schilderij geeft rust en sfeer in uw interieur en u bepaalt zelf welk landschap schilderij het beste past bij uw smaak.
schilderij van gebouw laten schilderen van foto in oliverf
 
 

 VOERTUIG SCHILDERIJ

madonna schilderij kopen

schilderij voor bedrijfsjubileum 
Een opdracht Braanker Logistics in abstract stijl
vrachtwagten schilderij
schip schilderij boot schilderij laten maken schilderen van foto
vrachtwagen schilderij laten schilderen van foto
schilderij van eigen auto laten van foto schilderen
vrachtwagen schilderij laten in opdracht maken van foto
 Een schilderij opdracht in abstract stijl
abstract kleur schilderij
motor schilderij
Uw motor hoeft geen oldtimer te zijn om te laten schilderen. Ook nieuwe motor of speciale momenten, zoals het winnende moment van een race, worden gevangen op canvasdoek. Wij verzorgen vaak schilderijen als cadeau voor de echte motorliefhebber; mensen met een passie voor motors.
schilderij van foto fotos motor Voertuig laten maken schilderen

DIEREN SCHILDERIJEN-DIERENPORTRETTEN

dierenschilderij dier schilderij poes cat schilderij

portret kat
paarden schilderij van foto laten maken
paarden schilderij van foto laten maken
schilderij van je huisdier laten maken schilderen
Binnen de figuratieve kunst zijn schilderijen van dieren ook erg gewild. Voor een mooie sfeer in uw huis spreken poezen schilderijen erg aan.
Paard schilderij laten schilderen van een foto of fotos
Schilderij van Huisdier Laten Maken van foto
dieren schilderij laten maken
Het is natuurlijk mooi om een portret te laten maken als dieren schilderij van een van uw eigen dieren. U heeft een hond, een kat of een papegaai? Of misschien een paard, pony, ezel, koe of schaap? Er zijn zoveel verschillende dieren in de wereld en zoveel dieren worden als huisdier gezien.
Hond dierenschilderij van foto laten bestellen online maken
Hond schilderij van foto laten bestellen online maken
 
 
Laat uw eigen Honden schilderij schilderen? Voor de trotste eigenaar een mooi cadeau: een hondenschilderij.
Schilderij van Huisdier Laten Maken olieverf
Dierportretten huisdieren schilderijen in opdracht
Het is mooi om te ontdekken hoe sterk de relatie tussen mens en dier kan zijn. Het is daarom ook helemaal niet vreemd, dat de huisdieren op een schilderij komen. Zenon kan heel goed en gemakkelijk een mooi schilderij maken van uw huisdier.
   

EEN SCHILDERIJ LATEN MAKEN VAN EEN FOTO, HOE WERKT HET?

Het schilderij wordt op canvasdoek geschilderd en opgespannen op een hout spielat. De randen van het schilderij worden meegeschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. Je schilderij is klaar om te worden opgehangen.

SCHILDERIJ LATEN MAKEN IN 2 STAPPEN

1. Kies en stuur ons je foto of idee welke je wil laten schilderen. Je ontvangt van ons binnen 3 uur (op werkdagen) per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden.

2. Na akkoord en een aanbetaling van 50% starten wij met het schilderen en binnen 7-15 werkdagen ontvangt u een foto van uw schilderij voordat hij verzonden wordt, en u betaalt pas de rest nadat u volledig tevreden bent met ons werk!. 

DE KOSTEN VAN EEN SCHILDERIJ IN OPDRACHT LATEN MAKEN

De kosten van een schilderij in opdracht kunnen uiteraard sterk verschillen en hangen af van het formaat en de mate van details maar globaal kunt u uitgaan van de volgende prijzen ( zie onze prijzen), meestal geen extra kosten. Wij leveren wereldwijd schilderijen en portretten. 

Bekijk onze prijzen vanaf €199,-

Snel Gratis Offerte Aanvragen 

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Vul dan deze formulier in of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt van ons direct een interessant voorstel

schilderij laten maken kosten? bel ons voor een vrijblijvende offerte Upload en sms ook via WhatsApp bereikbaar:+31613726219

Aanvraagformulier
Prijsindicatie:
Op onze website staan de prijzen ( zie onze prijzen ) vermeld, over het algemeen komen hier geen extra kosten bij!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Vul dan het onderstaande formulier in en u ontvangt van ons direct een interessant voorstel

The maximum file size is 15mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
The maximum file size is 15mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
The maximum file size is 15mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
30 x 40 cm 40 x 50 cm 50 x 60 cm 50 x 70 cm 60 x 80 cm 70 x 90 cm 75 x 100 cm 90 x 120 cm 100 x 140 cm Eigen afmeting

Contact

Heeft u vragen of wilt u een bezoek brengen aan onze atelier, bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk.
Atelier adres:
Oostzijde 302 
1508 ET Zaanstad, Nederland
Zenon & Irene Art
KvK: 71934324
BTW: Nl858910718B01
IBAN: NL08 INGB 0008493390
KLANTENSERVICE
mob ook via WhatsApp bereikbaar 

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

zenon kunstenaar atelier

Alle aanvragen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze website. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons Tel:075-750-6-710, Mob: +31(0) 6 13 72 62 19 of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom

Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland