schilderijlatenmaken

Als u een portret schilderij bij ons heeft besteld en u wilt graag een getuigenis met betrekking tot onze website, diensten en/of producten delen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zijn  blij om de reviews, opmerkingen, video's en foto- getuigenissen uit de hele wereld te delen.

Hoi zenon
Ik wil je nog bedanken voor het hele mooie schilderij. Krijg heel veel mooie reacties over jou creatie en unieke manier van vragen via een schilderij. Super bedankt nogmaals voor het mee denken en creeeren van deze voor ons hele speciale herinnering.
Groeten Melvin en debby
Goedemiddag Zenon en Irene 
Tijdens mijn vakantie is het schilderij inderdaad binnengekomen. Het ziet er fantastisch uit. Hartelijk dank voor het maken en afleveren!
Melanie Vos

Ontzettend tevreden over het schilderij. Votte communicatie en goede opvolging, buiten verwachting goed geschilderd. Bedankt Zenon & Irene
Groeten Wesley
Beste Zenon en Irene,
ik wil jullie heel hartelijk bedanken. Het schilderij is zo ontzettend mooi! Ik ben er zo geweldig blij mee. Echt dikke complimenten! Vanavond ga ik het geven. Op de foto vond ik het al schitterend maar in het echt is het nog veel beter. Vriendelijke groet, Simone
Wij zijn super tevreden met een prachtig portret schilderij van onze dochter. De stijl, de afwerking het is echt exact een kopie van haar. Ontzettend bijzonder. Het zijn hele vriendelijke mensen die al je vragen snel beantwoorden. Wij hebben al het contact via de mail gehad en dat is prima verlopen.